Meistä

cloud1 team

Me olemme Cloud1

Cloud1 Oy on Suomen yksi asiantuntevimmista integraatio-, data & analytiikka- ja ohjelmistokehitysratkaisuihin keskittyneistä toimijoista, oli sitten kyse vaativasta kehitysprojektista tai yksinkertaisesta ratkaisusta tehokkuuden parantamiseen.

Tämän vuoden aikana työllistämme 50 kokenutta asiantuntijaa, joilla on hallussa sekä vanha IT että modernit tavat tuottaa palveluita. Rakennamme digipalvelut Azureen PaaS-komponentti -lähtöisesti, liiketoiminta edellä – aina asiakkaan tarpeet huomioiden – ratkaisukeskeisesti: kehityksen tulokset ovat otettavissa käyttöön kaikenkokoisissa yrityksissä. Tavoitteemme on olla kaikkien asiakkaittemme pitkäaikainen kumppani alati kiihtyvässä digitalisaatiossa.

Meillä viihtyvät visionäärit, jotka ymmärtävät asiakkaan muutoshaasteet, jokainen omilla henkilökohtaisilla vivahteillaan. Cloudilaiset pääsevät toimimaan erilaisissa projekteissa sekä startup- että enterprise -hankkeissa kuten Azure-pveluiden, verkkokaupan integrointien, datan analysoimisen sekä IoT-liiketoiminnan kehittämisen kanssa. Katso avoimet työpaikat.

Aloita matka kanssamme. Kutsu mielelläsi meidät juttelemaan kanssanne ja kartoittamaan, sopisiko joku kehitysprojekti juuri Teidän tämänhetkisiin tarpeisiinne. Lupaamme avustuksellanne tehdä merkityksellisen analyysin ja tarjouksen, siitä miten voisimme auttaa Teitä liiketoiminnassanne.