Integraatioista tehoa liiketoimintaan – Case Hobby Hall

cloud1 archive

Integraatioista tehoa liiketoimintaan – Case Hobby Hall

cloud1 archive

Cloud1 yhdisti eli integroi erillisten järjestelmien tietoja yhteen uuteen järjestelmäkokonaisuuteen, yhdistäen kaikki liiketoiminnan osa alueet ja niissä käytettävät järjestelmät, kuten varastonhallinnan, toiminnanohjauksen, tuotetietojen julkaisun sekä verkkokaupan.

Hobby Hall voi uudistuksen jälkeen hallita tietoja niin, että tieto liikkuu automaattisesti järjestelmien välillä. Aiemmin tietoa piti siirtää manuaalisesti mutta integraatioprosessin seurauksena kaikki tieto on sitä tarvitsevien saatavilla oikeaan aikaan, riippumatta siitä mihin järjestelmään on kirjautuneena.

Tekniset prosessit on siirretty pilvipohjaiseen ratkaisuun, joka on entistä kustannustehokkaampi, toimintavarmempi ja ennen kaikkea tietoturvallisempi. Tietoturvan takaa järjestelmän pilvipohjaisuus, jossa tietoturva on sisäänrakennettu jo oletuksena.

Integraatioiden ansiosta järjestelmät keskustelevat sujuvasti keskenään, jolloin syntyy järjestelmätason automatisaatiota, joka vuorostaan vähentää virheiden mahdollisuutta järjestelmissä ja nopeutta tiedonvälityksessä.

Kustannukset skaalautuvat käytön mukaan Azuren pilvipalvelussa. Perinteiseen konesaliin verrattuna säästö on merkittävä. Perinteisestä konesalista poiketen Azuren pilvi käyttää vain kulloinkin tarvittavia resursseja, niiden vaihdellessa ja skaalattaessa kulloistenkin tarpeiden ja käytön mukaan. Azuren käyttökustannukset voivat olla jopa halvemmat kuin perinteisen konesalin korkokustannukset.

Olemme ylpeitä onnistuneesta lopputuloksesta, joka on ensimmäinen laatuaan, kun puhutaan näin laajasta integraatioprojektista suomessa käyttäjien Azuren pilvipohjaista integraatioalustaa. Integroimme kaiken tiedon noin 40 integraatio avulla yhteen virtaviivaiseen kokonaisuuteen reaktionopeudeltaan ja ketteryydeltään ennenäkemättömällä tavalla. –Harri Puupponen,  Cloud1 Oy

Tutustu palveluihin

Harri Puupponen
harri.puupponen@cloud1.fi