Tietosuojalauseke

TIETOSUOJALAUSEKE

 

1. Henkilötiedot

Cloud1 Oy noudattaa henkilötietojen keräämisessä ja käsittelyssä henkilötietolakia ja muuta soveltuvaa lainsäädäntöä. Cloud1 Oy ei käsittele käyttäjiin liittyviä henkilötietolain tarkoittamia arkaluonteisia henkilötietoja.

Henkilötietojen kerääminen

Cloud1 Oy käyttää asiakasrekisterin nimi- ja osoitetietoja asiakassuhteen ylläpitoon ja muihin vastaaviin tarkoituksiin, sekä kehittääkseen palveluaan.

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseksi. Henkilötietoja voidaan lisäksi käyttää Cloud1 Oy:n ja asiakkaan väliseen markkinointiviestintään, toiminnan kehittämiseen, kohdennetun sisällön tuottamiseen sekä henkilön työtehtäviin liittyvän informaation viestimiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisteriseloste

Henkilötietojen käytöstä kerrotaan tarkemmin Cloud1 Oy:n rekisteriselosteessa.

2. Evästeet

Evästeiden perusteella pystymme parantamaan sivustomme toimivuutta, kehittämään tuottamiamme sisältöjä sekä tarjoamaan asiakkaillemme yksilöityä palvelua.

Mikäli sivustollamme vieraileva käyttäjä ei halua sallia evästeitä, voi evästeiden käytön estää käyttäjän internetselaimen asetuksista. Evästeet voivat olla tarpeellisia sivustomme ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.

3. Tietoturva

Cloud1 Oy järjestää palvelunsa tietoturvan yleisesti hyväksyttävällä tavalla ja pyrkii asianmukaisin teknisin ratkaisuin estämään asiattomien pääsyn tietojärjestelmiinsä. Henkilörekisterin suojauksen periaatteet on kuvattu tarkemmin rekisteriselosteessa.