Sovelluskehitys
Kilpailukyvyn kehittämisen ytimessä ovat hiotut prosessit, ja niiden tukipilarina tarkoitukseensa optimoidut sovellusratkaisut.
Ohjelmistokehityksen suuri haaste on liiketoiminta-arvon optimoinnissa: koodaus on kallista, mutta silti kannattavaa, jos järjestelmä on tarpeeksi kriittinen kilpailukyvylle. Monitaitoiset kehitystiimimme kuuntelevat vaatimuksia ja etsivät parasta tasapainoa: Mitä kannattaa koodata perinteiseen tapaan "pitkästä tavarasta"? Missä kannattaa käyttää low-code-alustoja? Milloin on halvinta rakentaa integraatioita SaaS-maailmaan, tai vain tyytyä vaikkapa SharePointin käyttöön?
Tuloksellisuus alkaa ymmärryksestä
Kannattaa rakentaa vain järjestelmiä, jotka todella tekevät sen mitä tarvitaan – ja riittävän taloudellisesti. Tämä edellyttää asiakkaan ja toimittajan tiivistä yhteistyötä. Meidän tekemisemme ytimessä on syvä perehtyminen asiakkaan liiketoimintaan, aivan käytännön tasolla: Tietotekninen ratkaisumme on parempi, kun olemme kokeneet, miten työtä tehdään arjessa. Nähneet siis datan liiketoiminnassa. Siksi olemme olleet mukana mm. siivoamassa lentokoneita, laittamassa ruokaa ja järjestämässä ostoskärryjä.
Teknologia tarpeen mukaan
Ratkaisuja ongelmiin löytyy esimerkiksi kevyistä SaaS-palveluista, ketteristä low-code-ratkaisuista tai optimoiduista perinteisistä koodausprojekteista. Kun asiakkaan tarve on tunnistettu, etsimme oikeat välineet. Optimaalinen ratkaisu perustuu harvoin vain yhteen teknologiaan, vaan eri ratkaisujen integrointi tuottaa parhaan tuloksen.
Etsimme ratkaisuja avarakatseisesti asiakkaidemme kanssa. Teknien työkalupalettimme kattaa mm. web-ratkaisut (esim. React, Vue), mobiilisovellukset (MAUI), taustatoteutukset pilveen (.NET, Azure App Service, Kubernetes), että myös low-code-kehitysvälineet (Microsoft Power Platform).
Jatkuva, joustava kehitys
Kerralla pitää tulla valmista, mutta "valmius" kannattaa määritellä pragmaattisesti: vesiputousten aika on ohi. Sovelluksen liiketoiminta-arvo on pystyttävä varmistamaan mahdollisimman aikaisin, mutta ominaisuuksien kehittämistä kannattaa jakaa ajan yli.
Uskomme myös siihen, että sovelluksen koko elinkaarta kannattaa suunnitella alusta lähtien: kun tiedetään, miten kauan ja millaisella tuella sovellusta halutaan pyörittää, sen hallintakustannukset voidaan minimoida. Luonnollisesi tarjoamme myös kaikki tarvittavat tukipalvelut.